WAT ALS EEN SCHEIDING NIET HET EINDE IS MAAR HET BEGIN?

Gaan jullie scheiden en willen jullie iemand die niet voor maar MET jullie je scheiding regelt? Geen 13 in een dozijn oplossing maar een oplossing die bij jullie past en op jullie situatie is afgestemd, niet alleen voor nu maar ook voor de toekomst?

Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres!

Een scheiding is niet wat je voor ogen hebt wanneer je voor een toekomst samen kiest. Hoe of door wie het besluit ook genomen is, het is een heftige periode voor jullie beiden en voor de kinderen wanneer jullie deze hebben. Emoties vliegen alle kanten op en onzekerheid over bijvoorbeeld de toekomst voeren vaak de boventoon.

Nu het besluit is genomen om te gaan scheiden heb je dan ook geen zin in gedoe, nu niet maar al helemaal in de toekomst niet. Zeker wanneer jullie kinderen hebben wil je het als ouders zo goed mogelijk doen.

IK BEN KIM

Als scheidingsspecialist en ervaringsdeskundige begeleid ik jullie in deze periode. Samen gaan we kijken naar jullie wensen en mogelijkheden en vergeten hierbij ook de wensen van de kinderen niet. We maken maatwerk gebaseerd op jullie wensen en situatie en zorgen dat jullie beide financieel zo gunstig mogelijk uit de scheiding komen.

EEN GOEDE BASIS...

We zorgen voor een goede basis voor jullie als ouders waarin je in staat bent om soms over je eigen schaduw heen te stappen in het belang van jullie kind(eren). Zo kunnen jullie als ouders samen zorgen voor een onbezorgde en stabiele jeugd die jullie kind(eren) anders ook gehad zouden hebben. NA DE SCHEIDING

Maar ook na de scheiding of wanneer je al gescheiden bent kunnen jullie bij mij terecht, dit kan om verschillende redenen zijn en stemmen we ook helemaal op jullie behoefte af! Dit zou kunnen zijn om gemaakte afspraken te evalueren of herzien omdat er iets in jullie situatie is veranderd of omdat jullie misschien nog wat hulp nodig hebben om als ouders met elkaar te communiceren. Maar ook wanneer dit laatste niet lukt gaan we kijken naar wat wel mogelijk is. SCHEIDEN ZONDER GEDOE

Niet alleen tijdens maar ook na de scheiding!

Over Scheiden zonder Gedoe

Dit bericht is geschreven door Scheiden zonder Gedoe. Het bedrijf valt onder mediation uit Zoetermeer. Trefwoorden van Scheiden zonder Gedoe uit Zoetermeer : hulp bij scheiden, hulp na scheiding, scheiden zonder zorgen, scheiding begeleiding, scheidingsdeskundige, scheiden zonder gedoe, ouderschapsregeling, kindgesprek,.

Lees meer over Scheiden zonder Gedoe.