Offerte voor Kado winkel in Zoetermeer

Op zoek naar een offerte voor kado winkel in de plaats Zoetermeer? Zoek niet verder. Wij vonden 1 bedrijven over kado winkel in Zoetermeer voor u. meer

Prijsopgave voor kado winkel opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“Hallo .mijn vrouw en ik zijn lid van stichting elijah Gambia. Wij sponsoren 50 kinderen met met het betalen van hun schoolgeld. In oktober gaan we daar weer naar toe. Vaak nemen we voor alle kinderen een presentje mee. Soms geven ook de sponsors iets mee. Het probleem is dan dat de een wat krijgt en een ander kind krijgt niets. Daarom willen we voor alle kinderen een zelfde kado geven. We denken dan aan een mooie handdoek , washandje,een zeepje ,enof een. tandenborstel met tandpasta. Iets nuttigs dus. We denken aan ongeveer 5 euro voor een kant en klaar pakketje . Wat zijn de mogelijkheden voor onze stichting. We wachten op een reactie. Klaas Buijze Perengaarde 63 . Zoetermeer. ”

Aangevraagd op woensdag 25 mei 2016

Aangesloten bedrijven

  • 3Dmij

    3Dmij: Een 3D print van jezelf of dierbare en zelfs huisdier. Een eigen beeldje!. Trefwoorden van 3Dmij : kado winkel, 3Dmij, 3D print, 3D beeldje, beeldje van jezelf, beeldje van dierbare, beeldje van huisdier, beeldje van hond, beeldje van kind, .

    tel. 06-52667988, Kobaltstraat 45, 2718RN in Zoetermeer

    Meer over 3Dmij contact website