NL Leert Door! Leer jij mee?

Maak gebruik van gratis ontwikkel- en scholingsadvies

NL Leert Door! Leer jij mee?

De overheid betaalt jouw loopbaan ontwikkeladvies. De NL Leert Door-subsidie voor dit traject bedraagt €700, -. Administratie verloopt via Building Human Talent. Jij hebt hier zelf geen omkijken naar. Wil jij investeren in jouw ontwikkeling? Dan is dit het moment. Er is plaats voor 20.000 adviezen en vol is vol!

De regeling is opgeknipt in twee aparte regelingen: 1) Inzet van ontwikkeladviezen 2) Inzet van (online) scholing

Gekwalificeerd ontwikkeladvies Het ontwikkeladvies is bedoeld om mensen de kans te geven om samen met een ervaren (gekwalificeerde) loopbaanadviseur een plan te maken voor wat goede vervolgstappen zijn in zijn/haar carrière.

Het geeft inzicht in het toekomstperspectief van het huidige werk en toekomstige loopbaanmogelijkheden. Het daagt uit tot actief nadenken over hoe gezond en met werkplezier je pensioenleeftijd te bereiken en uitval door ziekte of werkloosheid te voorkomen.

Met een online leeromgeving, een besloten Facebook- Community waar je samen met andere deelnemers kan leren en ontwikkelen, een arbeidsmarkt-, interesse- en competentiescan en goede gesprekken wordt inzichtelijk gemaakt welke kansen er op basis van ervaring en ontwikkelwensen zijn. Het concrete advies helpt mogelijkheden te vergroten om productief en vooral met plezier aan het werk te zijn en blijven.

VOORDELEN: - Inzicht in jouw talenten (interesse- en competentiescan) - Arbeidsmarktscan - Advies voor de toekomst - Gratis voor iedereen

Om- of bijscholen? Het ontwikkeladvies geeft je richting voor om- en bijscholing. Met hulp van NL leert door is dat ook betaalbaar.

VOORDELEN: - Scholing met perspectief - Verbeterde baankans - Duurzaam inzetbaar - Vanaf oktober beschikbaar

Meer weten en/of aanmelden? https://buildinghumantalent.nl/nl-leert-door

Geplaatst op woensdag 26 augustus 2020.

Over Building Human Talent

Dit bericht is geschreven door Building Human Talent. Het bedrijf valt onder adviesbureau uit Zoetermeer. Trefwoorden van Building Human Talent uit Zoetermeer : duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, trainingen, communicatie, persoonlijke effectiviteit, leiderschapsontwikkeling, DISC-training, .

Lees meer over Building Human Talent.