Garage sale

Op zaterdag 4 september van 10;00-14:00 Is er een garage sale route Lansingerland die ik organiseer.

Garage sale

Er zijn meer dan 100 huishoudens die nu mee doen en vanuit hun voortuin, achtertuin of garage hun spulletjes verkopen die ze niet meer gebruiken. Wij ( heb inmiddels 3 andere mensen om mij heen) maken er een mooie route van die in te zien is op onze facebook pagina @garage sale route Lansingerland Of we zijn te mailen op garagesaleroutelansingerland@gmail.com.

Vrijdagavond 10 September en zaterdag 11 September geef ik een hele gave workshop. Thuis georganiseerd met een Moodboard. In 2 uur tijd neem ik je na een meditatie en visualisatie aan de hand en schrijven we een plan uit om de ruimte van je keuze aan te gaan pakken d.m.v. een stappenplan. Daarna gaan we het visueel maken d.m.v. een Moodboard. Dit weekend voor de laatste keer voor maar € 22,50! In Pijnacker of Bergschenhoek , dat is nog afhankelijk van de groepsgrote en rekening houdend met de regels.

Van maandag 13 September t/m vrijdag 17 September geef ik een super inspirerende keuken challenge “Green & Clean” met niemand minder dan Bio aan huis! Voor maar € 5,00 laten we je binnen in een besloten facebook groep waar wij beide je 5 dagen lang elke dag voorzien van tips, weetjes en kleine opdrachtjes. En kan deze herfst heerlijk kokkerellen in een overzichtelijk keuken.

Geplaatst op donderdag 26 augustus 2021.

Over Thuis met Lilian

Dit bericht is geschreven door Thuis met Lilian. Het bedrijf valt onder coaching uit Zoetermeer. Trefwoorden van Thuis met Lilian uit Bergschenhoek : opruimcoach, ervaringsdeskundige, hulp bij rust in je leven, overzicht krijgen met opruimcoach, evenwicht met opruimcoach, structuur met opruimcoach, professionele organizer, .

Lees meer over Thuis met Lilian.