De Corona Denk Tank

Gratis advies op het gebied van marketing & communicatie voor het mkb in deze corona crisistijd!

De Corona Denk Tank

De Corona crisis raakt ons allemaal. Komende uit een ondernemersgezin zie ik hoe hard de crisis toeslaat bij ondernemers. Waar jij je voorheen vooral bezig moest houden met het contact met de klant, het opruimen en schoonhouden van je zaak of de (financiële) administratie, moet je nu op zoek naar creatieve manieren om jouw klant te behouden en te binden. Dat is nog best lastig.

In tijden van crisis groeit de samenhorigheid en als afgestudeerd media en marketing expert wil ik JOU graag helpen. De aankomende tijd zal ik daarom (kleine) ondernemers GRATIS adviseren op het gebied van marketing & communicatie en bij het bedenken van leuke, gave, creatieve, gekke, mooie ideeën en mogelijkheden om jouw business draaiende te houden.

Welkom bij de Corona Denk Tank!

HOE WERKT HET? - Stuur mij via de mail informatie over jouw business en de problemen waar jij NU tegenaan loopt. - Ontvang van mij een kort plan van actie. - Creatieve adviezen op jouw vraagstuk. - Gave en vernieuwende ideeën om jouw klanten vast te houden en jouw product of dienst op een andere manier te verkopen.

Let’s beat this crisis together!

Mijn mailadres: jessica@live.nl

Geplaatst op donderdag 2 april 2020.

Over Building Human Talent

Dit bericht is geschreven door Building Human Talent. Het bedrijf valt onder adviesbureau uit Zoetermeer. Trefwoorden van Building Human Talent uit Zoetermeer : duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, trainingen, communicatie, persoonlijke effectiviteit, leiderschapsontwikkeling, DISC-training, .

Lees meer over Building Human Talent.