Voetjes en Massages in Zoetermeer

Voetjes en Massages: Dé salon voor ontspannende massage, pedicure- en voetreflexbehandelingen.

Over Voetjes en Massages

Voetjes en Massages valt onder de rubriek massage in Zoetermeer.

Bent u toe aan een heerlijke massage of wilt u zich laten verwennen met een pedicure of voetreflexmassage? Dan bent u bij Voetjes en Massages aan het juiste adres.

Het gezicht achter Voetjes en Massages is Soraya, in 2014 raakt zij geïnspireerd door voetreflexologie. Voetjes en Massages helpt mensen om hun lichamelijke en geestelijke klachten te verminderen en om zich beter te laten voelen. Voetjes en Massages heeft zich ook verdiept in een Oosterse drukpuntmassage, Shiatsu.

Voetjes en Massages is gediplomeerd in:

- Voetreflexmassages

- Shiatsu

- Pedicure

In het leven moeten wij aan veel hoge eisen voldoen: een drukke baan, zorg voor de kinderen, sporten en een druk sociaal leven. Geef uw lichaam aandacht door een stukje ontspanning tijdens een heerlijke massage bij Voetjes en Massage.

Voetjes en Massage biedt de volgende massages aan:

- Bindweefsel massage

- Hoofdpijn massage

- Ontspannings massage

- Shiatsu massage

- Triggerpoint massage

- Voetreflex massage

Vaak vergeten wij onze voeten aandacht te geven. Pas wanneer er klachten optreden, gaan wij one voeten verzorgen. De pedicure behandeling die Voetjes en Massage aanbiedt is een weldaad voor uw voeten en pure ontspanning voor uzelf.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven verwijs ik u graag door naar de website. U kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Anita Ueffing-Muste vrijdag 3 juli 2020

5 sterren

“Hele lieve vrouw. Neemt de tijd en aandacht om de behandeling te geven die je nodig hebt. Raffelt het niet af, alle aandacht gaat naar de klant. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Saskia vrijdag 3 juli 2020

5 sterren

“Je voelt je gelijk op je gemak bij Soraya, salon is hygiënisch. De massages zijn zeker een aanrader. Zelf had ik last van mijn onderrug en na een massage al direct een verlichting. Een aanrader dus!!!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 2 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Contact opnemen

Voetjes en Massages uit de rubriek massage uit Zoetermeer is gevestigd aan de Ameidestraat 1 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40252144.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Voetjes en Massages zijn o.a. :