Vakfotografie Wim Stad in Zoetermeer

Vakfotografie Wim Stad: Uw bruidsfotograaf.

Over Vakfotografie Wim Stad

Vakfotografie Wim Stad valt onder de rubriek fotograaf uit Zoetermeer.

De drijvende kracht achter Vakfotografie Wim Stad zijn Wim en Wilma Stad. Samen met zijn vrouw Wilma staan zij graag voor u klaar om uw bruiloft op een bijzondere manier vast te leggen. Met ruim 35 jaar ervaring bent u bij Vakfotografie Wim Stad helemaal aan het juiste adres voor huwelijksfotografie. De foto's worden op een ontspannen wijze genomen waarbij de nadruk ligt op humor, passie, emotie en romantiek.

Bij huwelijksfotografie werkt Vakfotografie Wim Stad niet per uur, maar wij gaan voor het verhaal van ons Bruidspaar. Een persoonlijke aanpak staat voorop; samen maken we de planning. Alle foto's worden door Wim en Wilma zelf bewerkt en afgewerkt in een luxe album. Aanlevering op alleen USB is ook mogelijk. Vakfotografie Wim Stad heeft een uitgebreid netwerk met vele aanbieders uit de huwelijksbranche. Bruidsparen die via deze site interesse tonen, worden bij reservering extra beloond.

SPECIAAL VOOR BEDRIJVEN: Tevens kunt u ook terecht voor afwerking op bijzondere materialen, zeker ook interessant voor bedrijven. Dit wordt vorm gegeven in bijvoorbeeld: - Afwerking op hout- Foam- Dibond- Forex- Canvas- Plexiglas- Epoxyhars- etc. - Afdruk op professioneel Fotopapier in elk gewenst formaat.

Een origineel relatiegeschenk voor uw klanten is bijvoorbeeld onze Hardgebakken Fototegel (formaat15x15 cm) met afbeelding van u, uw logo, uw personeel, uw product(ten), interieur etc. U kunt hiervoor een bestand toesturen, die wij eventueel extra bewerken of wij maken voor u eventueel de opnamen. Onze Hardgebakken Fototegel is een zeer gewaardeerd geschenk voor o.a. uw klanten. Bij meerdere exemplaren per order ontvangt u een interessante korting. Diverse voorbeelden staan in onze showroom en bij onze aanbiedingspagina.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Vakfotografie Wim Stad. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden met Vakfotografie Wim Stad te bespreken.

Tel: 079-3164506 // 06-55897135. info@vakfotografiewimstad.nl www.vakfotografiewimstad.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Vakfotografie Wim Stad uit de rubriek fotograaf uit Zoetermeer is gevestigd aan de Lommerbaan 191 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 079-3164506.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij Vakfotografie Wim Stad zijn o.a. :