TweedePijler Pensioenadvies in Zoetermeer

Voor het beste onafhankelijk pensioenadvies.

Over TweedePijler Pensioenadvies

TweedePijler Pensioenadvies valt onder de rubriek adviesbureau in Zoetermeer.

Wij zijn een specialistisch en kennisgedreven adviesbureau in pensioenen. Wij adviseren en ondersteunen werkgevers, ondernemingsraden en werknemers op pensioengebied.

Zo ondersteunen wij werkgevers bij het bieden van een passende pensioenregeling aan hun werknemers. Passend d.w.z. voor het bedrijf budgettair passend en correct in met name arbeids- en fiscaalrechtelijke zin.

Ondernemingsraden begeleiden wij bij hun instemmings- en adviestraject. Wij zorgen er daarnaast voor dat ondernemingsraden hun bevoegdheden op pensioengebied optimaal en bij voorkeur maximaal benutten.

IB-ondernemers, zoals ZZP'ers, adviseren en ondersteunen wij bij hun wens om fiscaal optimaal een "oudedagsvoorziening" op te kunnen bouwen.

Wij hanteren het spreekwoord "schoenmaker blijf bij je leest". Wij vinden dat onze klanten gewoon het beste pensioenadvies verdienen. Daarom werken wij, waar nodig, samen met andere specialisten zoals de actuarissen van Floxx Solutions and Valuations.

Kijk voor meer informatie op de www.2epijlerpensioenadvies.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

TweedePijler Pensioenadvies uit de rubriek adviesbureau uit Zoetermeer is gevestigd aan de Europaweg 100 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38531080.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij TweedePijler Pensioenadvies zijn o.a. :