Trimsalon Goldenking in Zoetermeer

Trimsalon Goldenking: Officieel erkende trimsalon.

Over Trimsalon Goldenking

Trimsalon Goldenking valt onder de rubriek dierverzorger uit Zoetermeer.

U kunt voor professioneel trimmen van honden terecht bij Trimsalon Goldenking. Trimsalon Goldenking is een officieel erkende trimsalon welke gespecialiseerd is in het trimmen van Golden Retrievers. U kunt uw hond bij Trimsalon Goldenking laten wassen, knippen, plukken en ontwollen. Ook kunt u de nagels van uw hond bij Trimsalon Goldenking laten knippen. Iedere hond is welkom, groot of klein.

Trimsalon Goldenking is lid van ABHB (Algemene Belangenvereniging voor het Hondentoiletteer Bedrijf) en VVTN ( Vereniging voor Trimmend Nederland).

Erica van der Burg is het gezicht achter Trimsalon Goldenking. Erica heeft zelf twee Golden Retrievers. Erica heeft na vele jaren haar droom kunnen verwezenlijken en is toen haar eigen trimsalon begonnen. De opleiding tot hondentrimster heeft Erica bij Trimsalon Nederland gedaan. Daarnaast heeft zij diverse stages gelopen om het trimmen van honden onder de knie te krijgen.

Heeft u een vraag aan Trimsalon Goldenking? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Natuurlijk kunt u voor meer informatie ook altijd de website even bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Trimsalon Goldenking uit de rubriek dierverzorger uit Zoetermeer is gevestigd aan de Molenstraat 99 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10891893.

Diensten en producten voor dierverzorger

Trefwoorden die horen bij Trimsalon Goldenking zijn o.a. :