Triade Travel, Medium & Therapy Zoetermeer in Zoetermeer

Triade Travel, Medium & Therapy Zoetermeer: Doelgerichte therapie op maat.

Over Triade Travel, Medium & Therapy Zoetermeer

Triade Travel, Medium & Therapy Zoetermeer valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Zoetermeer.

De drijvende kracht achter Triade Travel, Medium & Therapy Zoetermeer is Caroline Dekker. Caroline is inmiddels al meer dan 35 jaar werkzaam in de hulpverlenging. Haar visie (holisme) en missie (bewust worden) is in die jaren nooit veranderd. Verbinden en in verbinding zijn, dat is waar het om draait.

U kunt bij Triade Travel, Medium & Therapy Zoetermeer terecht voor therapie op maat. Caroline biedt ook reizen aan die gericht zijn op het ontdekken en ontwikkelen van bepaalde intuïtieve/paranormale kwaliteiten binnen uzelf en waar mogelijk af te kunnen rekenen met vastzittende patronen en blokkades.

Daarnaast kunt u bij Triade Travel, Medium & Therapy Zoetermeer terecht voor diverse cursussen en workshops. Een overzicht hiervan ziet u op de website terug.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Triade Travel, Medium & Therapy Zoetermeer? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Triade Travel, Medium & Therapy Zoetermeer uit de rubriek gezondheidscentrum uit Zoetermeer is gevestigd aan de Koraalrood 153 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22180976.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Triade Travel, Medium & Therapy Zoetermeer zijn o.a. :