Sparrow Computers in Zoetermeer

Sparrow computers, voor een goed werkende computer.

Over Sparrow Computers

Sparrow Computers valt onder de rubriek reparatie service in Zoetermeer.

Bij Sparrow computers zorgen we voor een snelle oplossing en repareren we alle merken computers. Wij kunnen u altijd van dienst zijn als u problemen heeft met uw computer. U kunt ook altijd bij ons terecht voor allerlei vragen die u heeft over uw computer. Wij geven altijd een goed advies.

Vanzelfsprekend kunt u ook een bezoekje aan ons brengen of contact opnemen met ons wanneer u problemen heeft met internetverbindingen of uw thuisnetwerk. Om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, kunt u op verschillende manieren bij ons aan kloppen. Wij bieden u namelijk de service die u het beste uitkomt: Hulp bij Sparrow computers in Zoetermeer, maar we bieden ook computer reparatie en hulp op afstand. Dit is de best mogelijke service.

Echter verzoeken we u wel vriendelijk eerst even contact met ons op te nemen via de telefoon, om een afspraak te maken voordat u gelijk langskomt met uw laptop of computer. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sparrow Computers uit de rubriek reparatie service uit Zoetermeer is gevestigd aan de Vijverdreef 290 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38098835.

Diensten en producten voor reparatie service

Trefwoorden die horen bij Sparrow Computers zijn o.a. :