Schoonheid Bij mij in Zoetermeer

Schoonheid Bij mij: Professionele schoonheidsspecialiste.

Over Schoonheid Bij mij

Schoonheid Bij mij valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Zoetermeer.

Welkom bij Schoonheid Bij mij

Bij Schoonheid Bij mij staat alles in het teken van ontspanning, schoonheid en weldaad. De combinatie van deze beautyaspecten zorgt voor een breed aanbod aan behandelingen.

Zo kan je je heerlijk laten masseren, maar ben je ook van harte welkom voor permanente make-up, epileren, lash volume lift, harsen, anti aging behandeling of 1 van de overheerlijke gelaatsbehandelingen.

Mijn naam is Sylvia Egberts en heb al ruim 10 jaar ervaring in de beauty branche. Vanaf oktober 2017 vond ik het wel tijd om voor mezelf te starten en heb sindsdien een mooie, gezellige, professionele salon aan huis en geef ik 2 dagen per week les op een beauty instituut.

Kom snel langs en ervaar zelf het Schoonheid Bij mij gevoel

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze website of Facebook pagina. U zal netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schoonheid Bij mij uit de rubriek schoonheidssalon uit Zoetermeer is gevestigd aan de Vaartdreef 16 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22541438.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Schoonheid Bij mij zijn o.a. :