Schilders- en Afwerkingsbedrijf Van Gelderen in Zoetermeer

Schilders- en Afwerkingsbedrijf Van Gelderen: Als vakwerk telt!

Over Schilders- en Afwerkingsbedrijf Van Gelderen

Schilders- en Afwerkingsbedrijf Van Gelderen valt onder de rubriek schilder in Zoetermeer.

Zoekt u een schildersbedrijf die veel ervaring heeft in het schildersvak? Dan bent u bij Schilders- en Afwerkingsbedrijf Van Gelderen aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft al meer dan 43 jaar ervaring.

Kwaliteit hoeft niet onbetaalbaar te zijn, dit bewijst Van Gelderen graag. De enthousiaste medewerkers combineren jarenlange ervaring met liefde voor het vak. Ze gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Een fraai en duurzam resultaat, dit ziet u terug in alle werkzaamheden.

U kunt bij Van Gelderen terecht voor diverse werkzaamheden, hieronder ziet u een overzicht hiervan. Uitgebreide informatie ziet u terug op de website.

De werkzaamheden/diensten:

- Restauratie schilderwerk.

- Schilderwerk (Binnen en buiten).

- Spuitwerk.

- Stucwerk.

- Timmerwerk.

Ook voor complexe projecten kunt u bij Van Gelderen terecht, zoals exclusieve wand- en plafondafwerking. Heeft u meubels die u een tweede leven gunt? De moderne spuiterij van Van Gelderen is het adres voor hoogwaardig spuitwerk.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Schilders- en Afwerkingsbedrijf Van Gelderen? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schilders- en Afwerkingsbedrijf Van Gelderen uit de rubriek schilder uit Zoetermeer is gevestigd aan de Robijn 1 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 079-3619609.

Diensten en producten voor schilder

Trefwoorden die horen bij Schilders- en Afwerkingsbedrijf Van Gelderen zijn o.a. :