Praktijk Ayla in Zoetermeer

Energetische therapie & Natuurgeneeskunde.

Over Praktijk Ayla

Praktijk Ayla valt onder de rubriek geneeskunde uit Zoetermeer.

Wilt u uw trauma’s, bewust of onbewust, een nieuw plekje geven zodat de stress er omheen verdwijnt maar de herinnering blijft, dan bent u bij mij helemaal aan het juiste adres.

Regenesis Healing;

De bron van de helende energie van Regenesis is de Bleu Dot Energie, die ook door de Foetus wordt gebruikt om zichzelf te scheppen.

Wilhelm Reich (1897-1957) psycholoog, psychiater en wetenschapper was de eerste die deze energie zichtbaar maakte en beschreef het als een kleine blauwe stipje binnen in elke celkern.

Wetenschappers uit Australië kwamen er bij toeval achter door dat een wetenschapper zwanger was en ontdekken dat een foetus deze Bleu Dot (energieveld) gebruikten op zich te manifesteren tot een menselijk wezen en dat als een baby zo’n vijf tot 6 maanden oud is en dus compleet deze Bleu Dot geen activiteit liet zien.

Robert Rasmusson wist op 20 jarige leeftijd al op intuïtieve manier al gebruik te maken van deze Energie the “Bleu Dot”. En dat je dit kon gebruiken om mensen te helpen bij hun genezingsproces.

Robert Rasmusson leert ons op een eenvoudig manier hoe we invloed kunnen hebben op ons om ons zelf te helen en met onze bijzondere kracht de Bleu Dot energie ook ander mensen te kunnen stimuleren tot zelf heling.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Ayla uit de rubriek geneeskunde uit Zoetermeer is gevestigd aan de Amsterdamstraat 3 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0627119950.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Praktijk Ayla zijn o.a. :