Ontspannen Jij in Zoetermeer

Ontspannen Jij: Waar ontspannen bovenop staat.

Over Ontspannen Jij

Ontspannen Jij valt onder de rubriek massage uit Zoetermeer.

De drijvende kracht achter Ontspannen Jij is Anita van der Voort. Kernwoorden van Anita: vrolijk, loyaal en een echte doorzetter. Bij Ontspannen Jij ben je helemaal aan het juiste adres als het op ontspanning aankomt.

Bij Ontspannen Jij kan je onder andere terecht voor:

- Stoelmassages: Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten en wordt op de kleding gegeven. Tijdens deze massage leer je (weer) te ontspannen en leer je signalen te herkennen in je lichaam.

- Pitjit Tenage Dalam: Een innerlijke kracht massage welke actief de chakra's voedt en is met name gericht op gevoel en instinct. De behandeling duurt minimaal 60 minuten.

- Pitjit Kapala - Indonesische hoofdmassage: Naast het masseren van het hoofd wordt er ook aandacht gegeven aan het gezicht, de nek en de schouders. De massage is zeer effectief tegen hoofdpijn maar biedt bovenal veel ontspanning.

Voor meer informatie over de gegeven behandelingen en evenementen kan je een kijkje nemen op de website van Ontspannen Jij. Hier vind je tevens alle contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ontspannen Jij uit de rubriek massage uit Zoetermeer is gevestigd aan de Voorweg 112 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18139852.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Ontspannen Jij zijn o.a. :