MRK Coaching in Nootdorp

Loopbaan | Re-integratie | Stress & burnout.

Over MRK Coaching

MRK Coaching valt onder de rubriek coaching in Zoetermeer.

Mijn visie en passie: Leven vanuit positieve energie, geluk en balans is wat ik iedereen gun. Ik hecht er waarde aan om alle aspecten uit mijn leven ten volle te benutten. Of het gaat om relaties, werk, gezin, sociale activiteiten of financiƫn, ik geloof dat je een completer en gelukkiger mens bent als je dit inricht vanuit bewuste keuzes die passen bij de levensfase waarin je zit. Helaas is dit niet vanzelfsprekend. Ik begeleid mensen op thema's als stress & burn-out, stabiliteit, zelfregie, lifecoaching, loopbaan of persoonlijke effectiviteit.

Kenmerkend voor mijn aanpak: Sensitief, doortastend, nuchter, rustig, geduldig en praktisch ingesteld.

Werkwijze: We starten met een vrijblijvend intakegesprek waarbij we jouw coachvraag helder stellen en kijken of er voldoende een klik is. We bespreken wat jouw doel is en wanneer je tevreden bent. Afhankelijk van de coachvraag zet ik methodes in zoals, Transactionele analyse, RET methode, Oplossingsgericht coachen, etc. Dit stem ik vooraf af aan jouw behoeften en voorkeur. Vervolgens stel ik een coachplan en offerte op en na jouw akkoord gaan we van start.

Met welke methoden werk ik? Een coachtraject is altijd maatwerk en afgestemd op jouw coachvraag en behoefte. Als gecertificeerd en geregistreerd coach (EQA Practitioner NOBCO) maak ik gebruik van methoden die wetenschappelijk onderbouwt zijn. Enkele voorbeeld zijn RET (Rationeel Emotieve Therapie), Voice Dialogue, Transactionele Analyse, oplossingsgericht coachen, integraalcoachen, etc.

Wie zijn mijn klanten? Mijn klantenkring is breed. Ik coach leidinggevenden en ondernemers die bijvoorbeeld vastlopen bij het behalen van hun doelen of zich verder willen ontwikkelen en behoefte hebben aan een sparringpartner. Ook ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met stress en burn-outklachten. Iedereen kan op een moment in zijn leven hiermee te maken krijgen. Dat kan komen door perfectionisme, waarden die niet in lijn liggen met de organisatie waar je werkt of omdat er bijvoorbeeld teveel of te weinig uitdaging is. Ook begeleid ik mensen bij loopbaanvragen. Bijvoorbeeld mensen die toe zijn aan een volgende stap of het roer willen omgooien. Iedere coachvraag is anders en in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we samen kijken of ik de juiste coach ben voor jou.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

MRK Coaching uit de rubriek coaching uit Zoetermeer is gevestigd aan de Keizerskroon 13 in Nootdorp. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15102032.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij MRK Coaching zijn o.a. :

Nieuws van MRK Coaching in Nootdorp

Stress & burn-out begeleiding

Stress & burn-out begeleiding

Ervaar jij stress klachten en wil jij weer je innerlijke kracht hervinden?