Monique Haarpaleis in Zoetermeer

Monique Haarpaleis

Over Monique Haarpaleis

Monique Haarpaleis valt onder de rubriek kapper uit Zoetermeer.

Welkom bij Monique Haarpaleis! Wilt u ook graag een fris nieuw kapsel? Of wellicht een mooi nieuw kleurtje in uw haar? Dan bent u bij Monique Haarpaleis aan het juiste adres. Daarnaast kunt u uw haar laten stylen door Monique Haarpaleis. U kunt hier terecht voor de meest uiteenlopende kappersbehandelingen.

Monique Haarpaleis is één van de weinige dames, heren en kinderkapsalon in Zoetermeer. Monique Haarpaleis geeft niet iedereen standaard het nieuwste kapsel omdat dat toevallig in is. Er zal gekeken worden naar uw persoonlijkheid en wat voor u het beste kapsel is. Want met een goed kapsel die makkelijk in model te brengen is kunt u altijd met een goed gevoel over straat lopen.

Heeft u een vraag aan Monique Haarpaleis? Neemt u dan contact op om deze te bespreken. Monique Haarpaleis staat u graag te woord. Voor meer informatie kunt u ook altijd de website bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Monique Haarpaleis uit de rubriek kapper uit Zoetermeer is gevestigd aan de De Ruyterstraat 82 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 079-3160977.

Diensten en producten voor kapper

Trefwoorden die horen bij Monique Haarpaleis zijn o.a. :