Mindfulness Rise and Shine in Zoetermeer

Mindfulness is bestemd voor iedereen die de kwaliteit van zijn leven wil verbeteren.

Over Mindfulness Rise and Shine

Mindfulness Rise and Shine valt onder de rubriek coaching in Zoetermeer.

Sonja van der Vlist is de drijvende kracht achter Mindfulness Rise and Shine.

Heb je last van burn-out klachten, somberheid, negatieve gedachten ? Dan is Mindfulness Rise and Shine het juiste adres om aan te kloppen. Mindfulness werkt effectief voor deze klachten en is bestemd om je kwaliteit van leven te verbeteren.

Mindfulness zet je denken en voelen met beide benen op de grond. Het leert je om niet bezig te zijn met herhalingen van herinneringen, fantasieën, of doemscenario’s voor de toekomst. Mindfulness leert je hier te blijven, in het huidige moment. Het is een houding waaruit vertrouwen in het oplossend vermogen van het leven spreekt.

Mindfulness Rise and Shine biedt een workshop aan die bestemd is iedereen die wil weten wat Mindfulness inhoudt, en voor iedereen die Mindfulness zelf wil ervaren. Het is ook bedoeld voor diegene met en zonder spanningsklachten die het leven bewuster willen (be)leven, meer willen genieten en rust in zichzelf willen vinden. Juist ook op momenten van stress. Tijdens deze workshop wissel ik theorie en oefeningen af, en je hebt de mogelijkheid natuurlijk om ook vragen te stellen.

Soms heb je meer nodig dan een training of een workshop. Ik biedt daarom ook begeleiding op maat aan. Daarbij kun je denken aan: coaching, persoonlijke ontwikkeling, (stress) counseling.

Het leven nemen zoals het komt, levert veel positiviteit op!!!

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mindfulness Rise and Shine uit de rubriek coaching uit Zoetermeer is gevestigd aan de Loosduinenstraat 6 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23985243.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Mindfulness Rise and Shine zijn o.a. :