Meer dan Finance in Zoetermeer

Accountant en bedrijfsadvies

Over Meer dan Finance

Meer dan Finance valt onder de rubriek financieel adviseur in Zoetermeer.

Theo van der Vlist is de drijvende kracht achter Meer dan Finance. Hij heeft een brede ervaring opgedaan in diverse bedrijven van het MKB. Als financieel eindverantwoordelijke heeft hij een brede (internationale) ervaring opgedaan in MKB-bedrijven. Theo van der Vlist is open-minded, pragmatisch en menselijk benadert hij uw vraag.

Als u behoefte aan een sparringpartner? of een luisterend oor? of iemand waarmee u uw zakelijke doelen én persoonlijke doelen kan delen? of juist iemand die u kan helpen in al die administratie, steunvragen of financiering?

De diensten die Meer dan Finance aanbiedt zijn:

- Abonnement. Meer dan Finance helpt u om uw strategische én financiële doelen te formuleren en met raad én daad te verbeteren.

- Financiële steun met raad en daad. Verbeterprojecten: Er valt altijd wat te doen!

- Strategische ondersteuning. Het zorgt ervoor dat u de juiste keuzes maakt en ook: waaraan u dus niet werkt! Dat bespaart dus (veel) tijd en geld.

- Uw partner in Business.

- Administratieve Dienstverlening. Bij Meer dan Finance kunt u de administratie zelf doen, u kunt het uitbesteden of een mengvorm ervan voor de lastiger zaken zoals belastingen, afschrijvingen of gewoon een professionele blik over uw cijfers.

- Continuïteit Scan. Het is moeilijker om hulp te vragen dan om te geven. Er zijn veel situaties denkbaar waarin hulp goed gebruikt kan worden en veel schade later helpt voorkomen.

- Help! ik weet niet meer.

Meer dan Finance kan u hierbij helpen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Meer dan Finance uit de rubriek financieel adviseur uit Zoetermeer is gevestigd aan de Loosduinenstraat 6 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51628970.

Diensten en producten voor financieel adviseur

Trefwoorden die horen bij Meer dan Finance zijn o.a. :