Lijn4Life Gezond Gewicht Coach in Zoetermeer

Lijn4Life Gezond Gewicht Coach adviseert, begeleidt en motiveert mensen met gewichtsproblemen of voedingsvragen naar een gezond eet en beweegpatroon.

Over Lijn4Life Gezond Gewicht Coach

Lijn4Life Gezond Gewicht Coach valt onder de rubriek coaching in Zoetermeer.

Het gezicht achter Lijn4Life Gezond Gewicht Coach is Carolien van Rijn. Carolien werkt, naast haar praktijk aan huis, ook als beweegconsulent in Zoetermeer.

Zoekt u iemand die u u kan begeleiden wanneer u voedingsvragen of last van overgewicht heeft? Dan bent u bij Carolien aan het juiste adres. Carolien helpt u graag om een gezonde leefstijl te krijgen. Daarnaast begeleidt zij twee wandelgroepen.

U kunt bij Lijn4Life Gezond Gewicht Coach terecht voor persoonlijk, 1 op 1 voedings- en beweegadvies. Carolien coacht cliƫnten bij moeilijke momenten of terugval in het oude voedingspatroon en zij helpt u ook om ontspanning te kunnen vinden. Ontspanning is namelijk een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl.

Het doel is dat u zich fitter en energieker gaat voelen en wanneer gewenst u ook op een gezonde manier kunt afvallen.

Lijn4Life Gezond Gewicht Coach biedt magnesium producten van het merk Just Daily aan. Carolien kan de kwaliteit van deze producten garanderen omdat het om 100% puur magnesium gaat en zij zelf hele goede ervaringen heeft met dit product.

U kunt de website bekijken voor meer informatie en de mogelijkheden. Heeft u een vraag aan Lijn4Life Gezond Gewicht Coach? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lijn4Life Gezond Gewicht Coach uit de rubriek coaching uit Zoetermeer is gevestigd aan de Albast 17 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42756297.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Lijn4Life Gezond Gewicht Coach zijn o.a. :