Lichaamstaal in Zoetermeer

Warm welkom bij massagepraktijk Lichaamstaal.

Over Lichaamstaal

Lichaamstaal valt onder de rubriek massage in Zoetermeer.

Mijn naam is Tatiana Burgers. Ik ben holistisch masseur en massagetherapeut. Mijn studie heb ik gevolgd aan de academie voor massagetherapie, Holos, in Utrecht. Daarnaast heb ik een certificaat voor zwangerschapsmassage. Die cursus vond ik zeer bijzonder. Aanstaande moeders beleven een heel bijzondere periode tijdens hun zwangerschap, en maken niet alleen grote lichamelijke veranderingen door, maar groeien (m.i.) ook emotioneel en persoonlijk. Zwangerschapsmassage kan hier een mooie bijdrage aan leveren.

Mijn behandelwijze: Door de massage word je je bewuster van jezelf en je lichaam, en voel je je ontspannen. Komen je lichaam en geest in balans en voel je je energieker. Door de massages zul je op den duur stress en andere prikkels makkelijker kunnen voorkomen.

Een massagebehandeling bij Lichaamstaal is niet 'zomaar' een massage. De massage is bijzonder, zeer ontspannend en rustgevend. De wijze waarop ik masseer is heel rustig en intens - met liefdevolle aandacht en in contact met mijn cliënt. De massage laat je voelen, brengt je in contact met je diepere 'ik' en zorgt voor bewustwording. Kortom, een ware weldaad voor lichaam èn geest.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lichaamstaal uit de rubriek massage uit Zoetermeer is gevestigd aan de Klipperkade 138 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-26492893.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Lichaamstaal zijn o.a. :