Lemmers Interim en Organisatie Advies in Bleiswijk

Lemmers Interim en Organisatie Advies: Your facility is our concern.

Over Lemmers Interim en Organisatie Advies

Lemmers Interim en Organisatie Advies valt onder de rubriek adviesbureau in Zoetermeer.

Bent u een bedrijf dat niet groot genoeg is om iemand in dienst te nemen voor zaken als onderhoud, keuringen, schoonmaak, beveiliging etc? Dan bent u bij Lemmers Interim en Organisatie advies helemaal op het juiste adres.

Ik regel de meeste zaken op afstand. Wanneer het nodig is kom ik natuurlijk gewoon op locatie. Bedrijven behouden hun huidige leveranciers als zij dat willen maar ook heb ik vanuit mijn netwerk voldoende contacten om verschillende zaken te organiseren.

Ik ben werkzaam als ZZP-er, maar werk samen met een ander bedrijf om binnenkort onder de naam C4-Impact, door te gaan.

Wij kunnen een facilitair manager leveren en indien gewenst het gebruik van onze servicedesk. Facilitaire diensten als oa. beveiliging, schoonmaak of groenvoorziening kunnen wij ook regelen, maar die contracten zullen altijd met het bedrijf worden afgesloten.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan een kijkje op de website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd even contact met mij worden opgenomen.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lemmers Interim en Organisatie Advies uit de rubriek adviesbureau uit Zoetermeer is gevestigd aan de Marconistraat 6 in Bleiswijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24830576.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij Lemmers Interim en Organisatie Advies zijn o.a. :