Kidzcoaching in Zoetermeer

Kidzcoaching: Kindercoaching voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar.

Over Kidzcoaching

Kidzcoaching valt onder de rubriek coaching in Zoetermeer.

De drijvende kracht achter Kidzcoaching is Debora van Velzen. Van jongs af aan is Debora al begaan met mensen in haar omgeving en dit gevoel is sterker geworden sinds zij moeder is geworden.

Debora is destijds bij haar dochter op school aan de slag gegaan als hulpouder en toen is haar duidelijk geworden dat haar passie echt bij het helpen van kinderen ligt. Na verkoop van haar eigen bedrijf is zij de studie HBO kindercoaching gestart.

Nadat Debora het diploma kindercoaching en coaching voor ADHD/ADD heeft behaald, is zij begonnen met de opleiding speltherapie. Zo is Kidzcoaching ontstaan.

Debora zet speltherapie in bij kinderen die het moeilijk vinden om over hun gevoelens en gedachtes te praten. Door middel van diverse spelmethodes helpt Kidzcoaching deze kinderen uiting te geven van hun gevoelens en emoties.

In haar vrije tijd is ze graag te vinden in de sportschool van Thaigym waar zij tevens actief is als jeugdtrainster kickboksen. Dit zorgde ervoor dat ze al snel merkte dat deze 2 elementen een hele mooie combinatie vormen; coachen en bewegen! . Coachen d. m.v. ( boks) sport en beweging is volgens haar enorm effectief. Laagdrempelig en voor kinderen zeer effectief omdat sport en spel perfect aansluit bij de belevingswereld van een kind.

Kinderen van 5 tot en met 12 jaar kunnen bij Kidzcoaching terecht voor kindercoaching individueel en boksend opvoeden.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Kidzcoaching? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kidzcoaching uit de rubriek coaching uit Zoetermeer is gevestigd aan de van Boisotring 75 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14670413.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Kidzcoaching zijn o.a. :

Nieuws van Kidzcoaching in Zoetermeer

Vol zelfvertrouwen naar de middelbare school

Vol zelfvertrouwen naar de middelbare school

5 weekse training Boksend Opvoeden