Jessica Massage in Zoetermeer

Jessica Massage: Ontspanningsmassages.

Over Jessica Massage

Jessica Massage valt onder de rubriek massage uit Zoetermeer.

Het gezicht achter Jessica Massage is Jessica Wiersma-Verburg. Jessica heeft een massagepraktijk aan huis in Zoetermeer. Jessica is een gediplomeerd (sport)masseur met een erkend (NGS) diploma. Jessica werkt parttime als masseur en doktersassistent. Jessica vindt het mooi om iemand een stukje ontspanning te kunnen bieden in deze drukke maatschappij.

U heeft de behoefte om helemaal te ontspannen, de stress en spanning van alle dag te laten varen? Dan kan Jessica Massage u daarmee helpen. Jessica geeft de ontspanningsmassages bij haar thuis. Tijdens de massage kunt u genieten van een ontspannend muziekje en luchtje. U kunt tijdens de behandeling helemaal tot uzelf komen, onthaasten en ontspannen. U kunt kiezen voor een ontspanningsmassage van 30 minuten voor €30 of een massage van 45 minuten voor €35.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Jessica Massage? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Jessica Massage uit de rubriek massage uit Zoetermeer is gevestigd aan de Kristal 43 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 079-3219695.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Jessica Massage zijn o.a. :