Jenny Sulkers Coaching in Zoetermeer

Haal het beste uit jezelf, wees jezelf. Er zijn al genoeg anderen!

Over Jenny Sulkers Coaching

Jenny Sulkers Coaching valt onder de rubriek coaching uit Zoetermeer.

Zit u niet lekker in uw vel of bent u om welke reden dan ook uit balans? Dan bent u bij helemaal aan het juiste adres. Mijn naam is Jenny Sulkers, de drijvende kracht achter Jenny Sulkers Coaching. Ik geef mensen graag een duwtje in de rug zodat een ieder weer verder kan in de juiste richting. Mensen kunnen vaak meer dan ze denken. Door u uit te dagen, komt u uit uw comfort zone en durft u verder vooruit te kijken.

Wat kan ik voor u betekenen;

* Persoonlijke ontwikkeling

* Loopbaancoaching

* Teamcoaching

* Effectiever presteren

Wanneer u besluit om bij mij een coachingssessie te volgen zullen we een afspraak maken voor een zogenoemd Klik gesprek. Hierin gaan we kijken wat u nodig heeft en of u denkt dit bij mij te kunnen vinden. Wanneer we een klik hebben zullen we een vervolggesprek inplannen.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Jenny Sulkers Coaching uit de rubriek coaching uit Zoetermeer is gevestigd aan de Weidedreef 147 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10838222.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Jenny Sulkers Coaching zijn o.a. :