INE mens en werk in Gouda

Loopbaanbegeleiding en Paardencoaching

Over INE mens en werk

INE mens en werk valt onder de rubriek coaching in Zoetermeer.

Ine Ruijfrok is de drijvende kracht achter INE mens en werk. Ze heeft een vooropleiding aan de Akademie Mens Arbeid gehad en daarna heeft ze trainingen en cursussen gevolgd om zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen als loopbaancoach, systemisch werkend paardencoach, natuur en wandelcoach en intuitief waarnemer.

Ze helpt mensen hun plezier en energie in werk terug te vinden en dat doet ze met loopbaanbegeleiding en paardencoaching.

Wil je een andere richting geven aan je leven en werk? Voel je dat het anders kan maar weet je niet goed hoe? Dan ben je bij INE mens en werk aan het juiste adres.

De volgende diensten die INE mens en werk aanbiedt zijn:

- Van werk naar werk, waaronder loopbaanbegeleiding en sollicitatiebegeleiding.

- Loopbaan, richten ons op je mogelijkheden en het ontdekken van je verborgen kwaliteiten en talenten.

- Outplacement, een intensief traject van coaching en begeleiding naar een nieuwe baan.

- Paardencoach, bijzondere vorm van coachen waarbij ervaren en beleven centraal staan.

- Workshops en trainingen, op het gebied van loopbaan en solliciteren. Deze workshops sluiten op elkaar aan maar kunnen ook los gevolgd worden.

Je bent welkom bij INE mens en werk om eens anders naar jezelf te kijken je kwaliteiten en je verborgen talenten te ontdekken. Het talent van INE mens en werk is om jouw te helpen bij de zoektocht.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

INE mens en werk uit de rubriek coaching uit Zoetermeer is gevestigd aan de Bouwmeesterplein1 in Gouda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24569940.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij INE mens en werk zijn o.a. :