Hondentrimsalon Fluffy Dogs in Zoetermeer

Fluffy Dogs

Over Hondentrimsalon Fluffy Dogs

Hondentrimsalon Fluffy Dogs valt onder de rubriek dierverzorger uit Zoetermeer.

Mijn naam is Amber Rovers, professioneel hondentrimmer. Ik heb hierin echt mijn passie gevonden. Ik heb de opleiding gevolgd bij Cursuscentrum dierverzorging Barneveld, met succes. Ik ben voornamelijk gespecialiseerd in de Engelse cocker spaniël en de pomeranian(dwergkeesje). Maar uiteraard zijn honden van groot tot klein, ras of geen ras ook van harte welkom in de trimsalon.

Wat is trimmen nu precies? Met trimmen wordt bedoelt, het knippen, effileren, plukken, scheren, uitdunnen, ontwollen van de vacht. Voor bijna iedere hond is het van belang om regelmatig naar de trimmer te gaan. Voor pluk honden geldt dat de bovenvacht goed los moet laten omdat behandeling anders niet prettig is of zelfs pijnlijk kan zijn. Wanneer de vacht niet plukrijp is kan er worden besloten te strippen of nog even te wachten met de behandeling. Vaak zal de vacht 2 à 3 weken later beter te plukken zijn. Bij het strippen wordt de helft van de bovenlaag weggehaald, de andere helft met daaronder de onderwol blijft zitten. Zo is uw hond weer goed verzorgd maar heeft niet direct een hele korte vacht.

Ook kunnen wij uw hond zijn nagels knippen. Nagels knippen zit standaard bij de volledige behandeling in. Maar u bent uiteraard ook welkom om alleen de nagels te laten knippen. Nagels knippen kost €5,00.

Voor onze tarieven en nog veel meer handige informatie kunt u terecht op onze website. Ook kunt u daar terecht voor onze contactgegevens om een afspraak te maken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hondentrimsalon Fluffy Dogs uit de rubriek dierverzorger uit Zoetermeer is gevestigd aan de Croesinckplein 40 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12722090.

Diensten en producten voor dierverzorger

Trefwoorden die horen bij Hondentrimsalon Fluffy Dogs zijn o.a. :