HelpendeHandPC in Zoetermeer

HelpendeHandPC: Computerhulp aan particulieren en aan het MKB.

Over HelpendeHandPC

HelpendeHandPC valt onder de rubriek reparatie service in Zoetermeer.

Particulieren en het MKB kunnen bij HelpendeHandPC terecht voor computerhulp. HelpendeHandPC is het betrouwbaarste adres voor het verhelpen van computer problemen. Naast computerproblemen kunt u hier ook terecht voor audio oplossingen, instellingen tv en meer.

HelpendeHandPC hanteert een standaardtarief van €30 exclusief 21% BTW. Voor elk half uur extra betaald u slechts €15 exclusief 21% BTW. Alle tarieven kunt u terug vinden op de website. U kunt ook een 10-strippenkaart kopen waarvan elke strip goed is voor de voorrijkosten of een half uur werk. U bespaart dan 10 euro op het standaardtarief. Een complete herinstallatie kost maximaal 7 strippen op een strippenkaart. Inclusief de instructies bij aflevering. De strippenkaart is onbeperkt houdbaar. De strippenkaart kost € 100 exclusief 21% BTW Deze strippenkaart is favoriet bij mijn vaste klanten.

Helaas worden computers na verloop van tijd steeds trager. Dit betekend dat uw computer vaak niet in staat is om de hedendaagse taken te volbrengen. Is uw computer aan vervanging toe of wilt u uw computer laten maken? Dan helpt HelpendeHandPC u daar graag bij. Wilt u een volledig overzicht van alle diensten? Bekijkt u dan de website eens.

Heeft u een vraag aan HelpendeHandPC? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan. U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

HelpendeHandPC uit de rubriek reparatie service uit Zoetermeer is gevestigd aan de Antigoneschouw 10 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24223175.

Diensten en producten voor reparatie service

Trefwoorden die horen bij HelpendeHandPC zijn o.a. :