Geertje Noorlander de life coach in Zoetermeer in Gouda

Durf jij te kiezen voor de beleving van jouw heilige seksualiteit ?

Over Geertje Noorlander de life coach in Zoetermeer

Geertje Noorlander de life coach in Zoetermeer valt onder de rubriek coaching in Zoetermeer.

Geertje Noorlander is de drijvende kracht achter Geertje Noorlander de life coach. Haar passie is het begeleiden van vrouwen die nu echt willen breken met de belemmerende invloed van negatieve seksuele ervaringen. Vrouwen die hun angsten en blokkades recht in de ogen durven kijken en ze door te breken om dan te ervaren hoe het is om zonder die angst te leven.

Tegenwoordig in onze maatschappij is er bijna geen ruimte om als vrouw te leven naar een cyclus. Het is in de vergetenheid geraakt, de wijsheid van de vrouwelijke cyclus. Het leven naar het ritme van cyclus binnen cyclus brengt ieder mens meer bewustzijn, meer in verbinding met zichzelf en omgeving.

Om dit proces te ondersteunen voel ik in mij een enorme gedrevenheid..Als een soort wegwijzer te fungeren en hen de paden naar de Oude Wijsheid te laten zien, Ont-Dekken en Her-Inneren.

Wat biedt Geertje Noorlander de life coach nog meer :

- Wake up your Soul - Intensive , de energie van het healingveld waar we deze 3 weken mee gaan werken is Zo Liefdevol, Zo Krachtig, Zo Groots…

- Internationale Vrouwenhealing , een healing waarbij er heling plaats vind in jouw persoonlijk, op jouw Vrouw-Zijn. Maar deze healing is er ook om het Collectieve Vrouw-Zijn te helen. Als gever van healingen, als doorgeefluik, vind ik het een ontzettend mooi en bijzonder om dit te mogen doen.

- Online training, vrijheid ervaren in je Vrouw Zijn

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Geertje Noorlander de life coach in Zoetermeer uit de rubriek coaching uit Zoetermeer is gevestigd aan de Provincialeweg West 64 in Gouda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24769337.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Geertje Noorlander de life coach in Zoetermeer zijn o.a. :