From Hair To Bare in Zoetermeer

From Hair To Bare uit Zoetermeer heeft geen profiel.

Wat doet From Hair To Bare in Zoetermeer

From Hair To Bare is een schoonheidssalon uit Zoetermeer. Men is gevestigd aan de Revelrode 2. Het telefoonnummer van From Hair To Bare in Zoetermeer is 06-12159005.

Is From Hair To Bare in Zoetermeer uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Zoetermeeronderneemt gratis uit, klik op lid worden.

From Hair To Bare in Zoetermeer valt onder de rubriek schoonheidssalon. Een schoonheidssalon uit Zoetermeer levert onder andere :

Ontharen bij From Hair To Bare From Hair To Bare is gespecialiseerd in het ontharen van het volledige lichaam. Wij bieden u een uitgebreid gamma aan harsbehandelingen waarbij altijd beoordeeld wordt welke manier van ontharen het beste bij u past. Werkwijze: Het te ontharen gebied wordt vooraf gereinigd met een speciale niet-irriterende huiddesinfectant, na het ontharen wordt uw huid gereinigd en een zachte, verzorgende en kalmerende creme of lotion aagebracht. Voor ontharen met hars dienen de haartjes tussen de 0,5 cm en maximaal 1,5 cm lang te zijn. Heeft u altijd geschoren, dan is het wijs om minimaal twee weken te wachten voor u een harsbehandeling plant, afhankelijk van de snelheid waarmee uw haartjes groeien. Contactgegevens Telefoonnummer: 0612159005 e-mail: fromhairtobare@hotmail.com lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review