Foto MaNo in Zoetermeer

Foto MaNo: Fotografie op maat.

Over Foto MaNo

Foto MaNo valt onder de rubriek fotograaf uit Zoetermeer.

De drijvende kracht achter Foto MaNo is Irene Dijkxhoorn. Irene heeft van haar passie haar werk gemaakt; fotograferen. Bij Foto MaNo staat het voorop dat er tijdens de shoot een ontspannen sfeer hangt zodat iedereen op zijn best is.

Bij Foto MaNo kunt u foto's laten maken van uw mooie momenten zoals:

- Zwangerschap - Baby - Gezin - Het jaar rond - Ziekenhuisperiode

Door te kiezen voor een ongeposeerde stijl krijgt u foto's waarbij de interacties en gezichtsuitdrukkingen oprecht zijn. De shoot vindt plaats in uw eigen vertrouwde omgeving, bij u thuis. Zo kunnen de kinderen gewoon hun gang gaan en wanneer de baby een flesje moet of moet worden verschoond is dat geen enkel probleem.

U kunt vrijblijvend kennis maken met Irene. Binnen twee weken na de shoot kunt u zelf in de galerij op de website van Foto MaNo uw favoriete foto's aangeven om deze vervolgens in hoge kwaliteit te ontvangen.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Foto MaNo. Hier vindt u tevens een overzicht van de prijzen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Foto MaNo uit de rubriek fotograaf uit Zoetermeer is gevestigd aan de Olijfgaarde 18 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-36510838.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij Foto MaNo zijn o.a. :

Nieuws van Foto MaNo in Zoetermeer

Zomervakantie

Zomervakantie

Boek nu voor de zomervakantie