Dena Bike Delft in Delft

Nieuwe en tweedehands fietsen

Over Dena Bike Delft

Dena Bike Delft valt onder de rubriek fietsen in Zoetermeer.

Stadsfietsen, Elektrische hybridefietsen, Kinderfietsen, Accessoires, Onderdelen en service.

Dromen op twee wielen! Nieuwe en tweedehands fietsen, Stadsfietsen, Elektrische fietsen, kinderfietsen, accessoires, onderdelen en service. Online fietsenwinkel, Fietsreparatie, Leenfiets, Fiets inruilen, Service & Onderhoud, Fietslease/Betalen in termijnen.

Wij bezorgen in Nederland en Belgiƫ.

Wilt u een betrouwbare en mooi opgeknapte tweedehands fiets kopen voor een scherpe prijs? Dan kunt u daarvoor bij Dena Bike Delft terecht. Het aanschaffen van een tweedehands fiets is goed voor uw portemonnee, maar ook goed voor het milieu. Er worden dan minder grondstoffen gebruikt om nieuwe fietsen te produceren. We verkopen fietsen en fiets accessoires zowel online als in de winkel.

Betaling: U heeft besloten om een fiets bij ons te kopen. Wat fijn! Betalen gaat gemakkelijk en vertrouwd via iDeal.

Beschikbaarheid van de fietsen: We bieden mooie fietsen voor een scherpe prijs, waardoor de fietsen snel de deur uitvliegen. Heeft u een geschikte fiets gevonden, bestel dan meteen. We werken niet met de reserveringen. Wel controleren we dat de fiets niet zowel online als in de winkel verkocht wordt. Het aanbod wordt iedere dag op de website bijgewerkt. Houd daarom de website goed in de gaten voor de nieuwe modellen en merken.

Fiets inruilen: Inruilen van uw oude fiets is mogelijk bij Dena Bike. Bij aankoop van een nieuwe of een tweedehands fiets in de winkel kunt u uw oude fiets inruilen. Het bedrag dat uw oude fiets waard is, is afhankelijk van het soort fiets, hoe oud deze is en de staat waarin deze verkeert. De staat hangt met name af van de banden, ketting en tandwielen. Laat uw oude fiets in de winkel taxeren.

Registratieplicht tweedehands goederen: Fietsenwinkels zijn bij aankoop van tweedehands fietsen verplicht om deze aan de hand van het framenummer te controleren op diefstal en om de klanten om een geldige legitimatie te vragen. De in te ruilen fiets moet geregistreerd worden in de database van StopHeling.nl, het Digitaal Opkopers Register. Deze regels zijn ingesteld om heling te voorkomen. Zo zijn wij zeker van een veilige inruil en wordt voorkomen dat de nieuwe eigenaar problemen ondervindt.

Nog vragen? Naast dat wij u in onze Dena Bike winkel kunnen helpen, kunt u natuurlijk ook telefonisch, per e-mail of via de chat met uw vragen bij ons terecht.

Dena Bike staat klaar voor al uw reparaties en onderhoud aan uw fiets Wilt u uw fiets of fietsonderdelen laten repareren in onze winkel? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken, zodat we de reparatie van uw fiets kunnen inplannen.

Tot ziens bij Dena Bike Delft!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Dena Bike Delft uit de rubriek fietsen uit Zoetermeer is gevestigd aan de Binnenwatersloot 13 in Delft. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 015-7857679.

Diensten en producten voor fietsen

Trefwoorden die horen bij Dena Bike Delft zijn o.a. :