Dekker Zoetermeer in Zoetermeer

Dekker Zoetermeer

Over Dekker Zoetermeer

Dekker Zoetermeer valt onder de rubriek entertainment uit Zoetermeer.

Bent u opzoek naar de beste en mooiste plek voor bijvoorbeeld een bruiloft of vergadering, of wilt u ergens gaan bowlen of squashen voor een scherpe prijs? Zoek dan niet langer want dan bent u bij Dekker Zoetermeer helemaal aan het juiste adres.

Dit is Dekker Zoetermeer, bij hun kunt u terecht voor het huren van een zaal voor bijvoorbeeld een:

* Bruiloft

* Vergadering

* Feestje

Daarnaast kunt u bij Dekker Zoetermeer ook terecht om lekker te sporten zo kunt u bij hun ook:

* Bowlen

* Poolen en snooker

* Squash

* Tennis

Dekker Zoetermeer vindt het belangrijk dat mensen een leuke tijd bij hun hebben en staat daarom altijd voor u klaar met professionele hulp en adviezen.

Bij Dekker Zoetermeer is ook een heerlijk sportrestaurant waar u naar het sporten terecht kunt voor een lekker hapje of drankje. Deze is door de weeks open tot 12:00 uur, zaterdags tot 18:00 uur en op zondags is hij beschikbaar tot 23:00 uur.

Heeft u nog vragen voor Dekker Zoetermeer? Of wilt u meer te weten komen over diensten en producten die zij aanbieden? Neem dan gerust even contact met ze op of neem een kijkje op hun website en Facebook pagina voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Dekker Zoetermeer uit de rubriek entertainment uit Zoetermeer is gevestigd aan de Scheglaan 12 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 079-3684242.

Diensten en producten voor entertainment

Trefwoorden die horen bij Dekker Zoetermeer zijn o.a. :