Coach Hester in Zoetermeer

Coach Hester | Coaching en training.

Over Coach Hester

Coach Hester valt onder de rubriek coaching in Zoetermeer.

Hester André is het gezicht en de drijvende kracht achter Coach Hester. Ik ben gesprekscoach. Vanuit een combinatie tussen wetenschap en filosofie maak ik gebruik van specifieke methoden.

Ik vind goede gesprekken belangrijk, waarin ik vragen stel die mensen prikkelen en aanzetten tot denken. Doordat ik mezelf openstel om goed met alle aandacht te luisteren, krijg ik nieuwe inzichten. Daardoor kan ik diepgaande gesprekken voeren, en dat stelt mij in staat om hen beter te begrijpen.

Ben je op zoek naar een coach? Omdat je het lastig vindt te praten over je gevoel? Je het gevoel hebt verkeerd begrepen te worden,lastig vindt grenzen aan te geven? Of vermijdt je liever conflicten dan dat je ze oplost? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Coach Hester.

Elkaar beter begrijpen, samen wijzer willen worden, is wat ik een ieder gun. Dat is de basis voor elke succesvolle relatie. Zowel met jezelf, op het werk, met vrienden en in de liefde.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website van Coach Hester. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coach Hester uit de rubriek coaching uit Zoetermeer is gevestigd aan de Saint Saënsrode 26 in zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48489467.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coach Hester zijn o.a. :