Catering Service Zoetermeer in Zoetermeer

Met al meer dan 15 jaar ervaring maken wij nog steeds elke dag met veel plezier uw ontbijt, brunch, lunch of diner klaar!

Over Catering Service Zoetermeer

Catering Service Zoetermeer valt onder de rubriek catering in Zoetermeer.

Bent u op zoek naar een professioneel cateringbedrijf welke kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres! Catering Service Zoetermeer biedt u een ruim assortiment aan hapjes en drankjes voor uw feest of zakelijke gelegenheid.

Een greep uit de mogelijkheden;

* Borreltijd

* Koffietijd

* Dranken

* Maaltijdsalades

* Warme broodjes

* Koude broodjes

* Sandwich

* Buffetten

* Wrap

* Burgers

U kunt gemakkelijk en snel bestellen via onze website, zodra uw bestelling gereed is komen wij deze bezorgen op de door u gewenste locatie. Ook wanneer er speciale dieetwensen zijn kunt u bij ons terecht, wij houden hier uiteraard rekening mee! Daarnaast werken wij enkel met verse producten. Werkt u tot laat en wilt u toch graag genieten van een warme maaltijd? Dan besteld u simpel en snel een warme maaltijd bij ons!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Catering Service Zoetermeer uit de rubriek catering uit Zoetermeer is gevestigd aan de Baron de Coubertinlaan 6 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 079-7502065.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Catering Service Zoetermeer zijn o.a. :

Nieuws