By Silvie Geboorte- en Newbornfotografie in Zoetermeer

By Silvie Geboorte- en Newbornfotografie uit Zoetermeer heeft geen profiel.

Wat doet By Silvie Geboorte- en Newbornfotografie in Zoetermeer

By Silvie Geboorte- en Newbornfotografie is een fotograaf uit Zoetermeer. Men is gevestigd aan de Dijkmanschans 102. Het telefoonnummer van By Silvie Geboorte- en Newbornfotografie in Zoetermeer is 06-14358929.

Is By Silvie Geboorte- en Newbornfotografie in Zoetermeer uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Zoetermeeronderneemt gratis uit, klik op lid worden.

By Silvie Geboorte- en Newbornfotografie in Zoetermeer valt onder de rubriek fotograaf. Een fotograaf uit Zoetermeer levert onder andere :

Mijn naam is Silvie Leurs en ben trots eigenaar van mijn bedrijf By Silvie. In 2012 ben ik mijn eigen droom achterna gegaan en ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Ik ben erg trots dat ik al ruim 5 jaar de mooiste herinneringen mag vastleggen van vele mensen. Dit werk is zo speciaal voor mij en ik word steeds weer gedreven door de mooie momenten die ik meemaak met personen door dat ik zo dichtbij mag komen bij de verschillende bijzondere momenten. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander fotograaf

  • Pafralex

    Fotografie met aandacht en respect. Trefwoorden van Pafralex : fotograaf, familie fotografie, evenementen fotografie, portret fotografie, portretten, groepsportretten, bruiloft fotografie, kinderfeestje fotograaf, rouwreportage, .

    tel. 06-80071174, Velddreef 26, 2727CL in Zoetermeer

    Meer over Pafralex contact website