Bst-Webdesign in Zoetermeer

Bst-webdesign biedt op maat gemaakte websites en webshops aan.

Over Bst-Webdesign

Bst-Webdesign valt onder de rubriek internetbedrijf in Zoetermeer.

Bij Bst-webdesign kunt u terecht om een website of webshop voor u te laten ontwikkelen. Bst-webdesign kan u ook assisteren bij het installeren van de WordPress software, u kunt zelf aan de slag als ontwikkelaar van uw website.

U kunt bij Bst-webdesign kiezen uit twee opties: Uw website wordt compleet voor u ontwikkeld, inclusief hosting en installatie van de software tegen een vaste prijs. En installatie van de software, waarna u zelf uw website ontwikkeld.

Sinds 2008 is Bst-Webdesign actief en een begrip in de webdesign branche. In 2013 zijn zij definitief opgericht. De doelgroep van Bst-Webdesign zijn startende ondernemers en zzp'ers, dit omdat startende ondernemers en zzp'ers het al druk genoeg hebben en geen tijd hebben voor het ontwikkelen van een goede website. Bst-Webdesign neemt deze taak graag van u over!

U wilt graag vooraf weten wat de tarieven zijn en wat u kwijt bent voor een goedwerkende website? U geeft uw wensen en ideeën door en Bst-Webdesign zal een offerte op maat voor u aanmaken. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent.

Bst-Webdesign biedt opvallende websites aan die daadwerkelijk verkopen!

Websites vertalen is vanaf nu ook mogelijk bij Bst-Webdesign: €0,12 per woord, excl 21% btw. Ik vertaal vanuit het Nederlands naar Engels en omgekeerd. En vanuit het Nederlands naar Italiaans en Omgekeerd. Bel voor meer informatie.

Ik kan u vanaf nu 3 verschillende pakketten bieden, namelijk brons, zilver en goud, inclusief 1 jaar webhosting en 1 jaar helpdesk-assistentie. Voor meer informatie betreft deze pakketten verwijs ik u graag naar de website. De websites worden ontwikkeld in WordPress.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website. Natuurlijk kunt u ook altijd persoonlijk contact opnemen wanneer u een vraag heeft, of wanneer u een afspraak wilt maken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bst-Webdesign uit de rubriek internetbedrijf uit Zoetermeer is gevestigd aan de Tigrisstroom 108 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40258834.

Diensten en producten voor internetbedrijf

Trefwoorden die horen bij Bst-Webdesign zijn o.a. :

Nieuws van Bst-Webdesign in Zoetermeer

Nieuwe website binnenkort online

Nieuwe website binnenkort online

Nieuwe website bst-webdesign

Geen poeha!!

Geen poeha!!

Uw website of webshop zonder Poeha!!

www.provspro.nl

www.provspro.nl

Website gelanceerd

www.provspro.ophetweb.nu

www.provspro.ophetweb.nu

Deze website is vandaag door Bst-webdesign gelanceerd, nieuwsgierig geworden neem kijkje ,