Biovion - Natuurgeneeskundig Therapeut in Zoetermeer

Biovion - Natuurgeneeskundig Therapeut

Over Biovion - Natuurgeneeskundig Therapeut

Biovion - Natuurgeneeskundig Therapeut valt onder de rubriek geneeskunde uit Zoetermeer.

Bij natuurgeneeskundige praktijk Biovion in Zoetermeer kunt u terecht voor hulp bij diverse lichamelijke en mentale klachten.

Dagelijks helpen wij mensen met onze verschillende producten en diensten. Zo bieden wij een behandeling voor maag-darmklachten, burn-out, chronische vermoeidheid en voedingsadvies. Zie onze online webshop voor al onze producten. Door onze actuele wetenschappelijk onderbouwde behandelingsmethodes en onze regelmatige bijscholing beschikken wij over de kwaliteiten om u van dienst te zijn en goed te kunnen helpen.

Één van onze behandelingen is het Metabolic programma. Met het Metabolic Balance programma leert u dat te eten wat bij onze genen past. Dit zorgt op natuurlijke wijze voor een gezond gewicht en de juiste hormoonbalans. Bij Biovion leggen wij u tijdens de consulten uit hoe voeding werkt en wat voeding met u doet. Wij zijn hierin gespecialiseerd. U verwerft inzicht in de achterliggende werkingsmechanismen. Deze kennis zal u levenslang van pas komen, een duurzame investering in uw zelf dus.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Daar staat nog veel meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Biovion - Natuurgeneeskundig Therapeut uit de rubriek geneeskunde uit Zoetermeer is gevestigd aan de Zuidwijkstraat 8-A in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 079-7850385.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Biovion - Natuurgeneeskundig Therapeut zijn o.a. :