Beleef je Karakter in Zoetermeer

Beleef je Karakter: de sleutel tot je ware ik

Over Beleef je Karakter

Beleef je Karakter valt onder de rubriek coaching in Zoetermeer.

Birgita Endert is het gezicht achter Beleef je karakter. Ze is sinds 2016 voor haar zelf begonnen als karakterconsultant bij haar eigen bedrijf. Leven is voor haar een werkwoord en dat gunt Birgita iedereen. Niet meer op de automatische piloot, maar heel bewust en actief leven. “Mijn kennis vanuit mijn jarenlange opleidingen ‘Karakterintelligentie’ combineer ik met mijn kennis vanuit een 7-jarige opleiding ‘Spirituele psychologie’. Deze laatste gaat over bewustzijn, zingeving en de werking van energie. Tel daar mijn eigen levenservaringen bij op om met mij tot meer rust, ontspanning en natuurlijkheid te komen”, zo vertelt Birgita haar klanten. “Is dat zweverig?” Birgita antwoordt: “Nee verre van. Ik ben geaard, praktisch, oplossingsgericht en lever altijd maatwerk”.

Ben je op zoek naar meer zelfvertrouwen en rust in je leven? Of wil je graag meer plezier, ontspanning en energie ervaren? En minder angst of overprikkeling? Eigenlijk gewoon meer jezelf zijn? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Beleef je karakter!

Birgita’s aanpak is om doeltreffend in te steken op iemands kwaliteiten, het bewustzijn van ingesleten patronen te vergroten en de effecten hiervan op lichaam en geest te verlichten. Het is een praktische en effectieve manier om aan de slag met jezelf en de energie in jou weer te laten stromen. Kom weer lekkerder in je lijf en leef bewuster. Je kunt het leven makkelijker aan, wat je ook gebeurt: je staat sterker in je schoenen, hebt meer plezier, minder angst en minder last van overprikkeling.

Hervind je ‘sleutel naar je ware ik’. Zowel op fysiek, mentaal, spiritueel als emotioneel gebied.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Beleef je Karakter uit de rubriek coaching uit Zoetermeer is gevestigd aan de Radijsakker 30 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57615978.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Beleef je Karakter zijn o.a. :