BB Tanden Bleken Zoetermeer in Zoetermeer

BB Salon Zoetermeer

Over BB Tanden Bleken Zoetermeer

BB Tanden Bleken Zoetermeer valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Zoetermeer.

Altijd al een stralende lach gewild? Bij BB Tanden Bleken kunt u terecht voor al uw tanden bleek behandelingen in onze mooie studio aan huis. Wij bieden u de beste prijs/kwaliteit verhouding met al vele tevreden klanten.

Doordat wij geen hoge kosten hebben aan een bedrijfspand, kunnen wij kwaliteit voor een lage prijs leveren en streven wij ernaar om een persoonlijke en fijne ervaring te kunnen bieden, waar wij de tijd kunnen nemen om uw vragen te beantwoorden en goed advies te kunnen geven.

Je tanden laten bleken voor de eerste keer is toch best spannend, omdat er nog steeds veel verhalen zijn dat dit schadelijk is voor de tanden vanwege de peroxide. Wees gerust! BB tanden bleken (bleekt) de tanden met natuurlijke producten

Wilt u het graag een afspraak maken? Of wilt u graag meer weten over BB Tanden Bleken Zoetermeer? Neem dan eens een kijkje op onze website. Daar vindt nu nog veel meer nuttige informatie zoals onze tarieven en contactgegevens. Ook kunt u ons volgen op onze Facebookpagina, zo blijft u op de hoogte van alle acties en nieuwtjes.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

BB Tanden Bleken Zoetermeer uit de rubriek schoonheidssalon uit Zoetermeer is gevestigd aan de Tasmanie 188 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0792070005.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij BB Tanden Bleken Zoetermeer zijn o.a. :