Aqua Flor Bloembinderij V.O.F. in Zoetermeer

Aqua Flor Bloembinderij V.O.F. gevestigd in Zoetermeer.

Over Aqua Flor Bloembinderij V.O.F.

Aqua Flor Bloembinderij V.O.F. valt onder de rubriek bloemist in Zoetermeer.

Ons Bedrijf:

Aquaflor bloembinders beschikt over een winkel met een unieke sfeer! 3 x per jaar een themapresentatie,wisselend met de seizoenen.Waarbij de winkel een totale metamorfose ondergaat. Wij werken met een leuk gemotiveerd team,die u graag een vakkundig advies geven en uit weten te vinden wat u wilt.

Onze verse producten,van hoge kwaliteit en met een bijzonder assortiment is het een feest om de meest mooi creaties te maken. Gespecialiseerd in boeketten,of het nu verjaars-, geboorte-, rouwarrangementen of hedendaagse bruidsboeketten moeten zijn, alles wordt gemaakt naar uw wens.specialisme vindt u ook terug in de bloemstukken,die gecreƫerd worden naar de laatste trends en soms zelfs op de trend vooruit lopen.

Speciaal voor het bedrijfsleven kan men bij Aqua-flor terecht voor diverse business concepten. Flexibiliteit en service staan bij ons voorop. Ook een bijzonder kado in de vorm van een mooie vaas,pot,antiek en curiosa kunt u bij Aqua-flor terecht.

Openingstijden:

Maandag gesloten.Telefonisch de hele dag bereikbaar

Dinsdag gesloten. Telefonisch de hele dag bereikbaar

Woensdag van 8.00 uur tot 18.00 uur geopend.

Donderdag van 8.00 uur tot 18.00 uur geopend.

Vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur geopend.

Zaterdag van 8.00 uur tot 17.00 uur geopend.

Om direct , snel en correct een bloemetje te bestellen kunt u altijd telefonisch contact met ons op nemen en via onze site bestellen.

Onze bezorgdienst zorgt voor de regio Zoetermeer en omstreken voor een perfecte service terwijl wij voor de bezorging in Nederland en de rest van de wereld gebruikmaken van Fleurop Interflora Nederland.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Aqua Flor Bloembinderij V.O.F. uit de rubriek bloemist uit Zoetermeer is gevestigd aan de Van Stolberglaan 27 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 079-3164976.

Diensten en producten voor bloemist

Trefwoorden die horen bij Aqua Flor Bloembinderij V.O.F. zijn o.a. :