A+ Wiskundebijlessen in Zoetermeer

Bij A+ Wiskundebijlessen word je geholpen door een ervaren docent Wiskunde.

Over A+ Wiskundebijlessen

A+ Wiskundebijlessen valt onder de rubriek coaching in Zoetermeer.

Mijn naam is Anouk Nabuurs. Inmiddels heb ik 11 jaar ervaring opgedaan in het middelbaar onderwijs in de regio Noord- en Zuid-Holland. Onder andere op het Alfrink college in Zoetermeer. Ik heb ervaring in het lesgeven op alle middelbare schoolniveaus. Naast het verzorgen van bijlessen heb ik ook ervaring in het geven van examentrainingen en zomercursussen. Ik weet wat er leeft bij jongeren. Dit leidt tot een heldere, pakkende uitleg, die past binnen de belevingswereld van mijn leerlingen.

Van passie tot werk: Wat zo leuk is aan het geven van bijlessen is het persoonlijke contact met leerlingen. In de bijlessfeer is het mogelijk om maatwerk te leveren en dus iedere student precies dat bieden wat hij nodig heeft. Ik vind het een uitdaging bij iedere leerling dat voorbeeld te vinden dat werkt om de wiskunde te begrijpen. Op het moment dat iemand zegt: ‘Oh, nu begrijp ik het!’, of: ‘Eigenlijk is wiskunde helemaal niet zo moeilijk!’, dan besef ik weer hoe dankbaar het werk van een bijlesdocent is. Bijles geven was al ruim 10 jaar een hobby, voordat ik 6 jaar geleden ben gestart met het geven van bijlessen aan huis, onder de naam A+ Wiskunde bijlessen.

Voor meer info kunt u naar de website.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

A+ Wiskundebijlessen uit de rubriek coaching uit Zoetermeer is gevestigd aan de John Sousarode 21 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24188044.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij A+ Wiskundebijlessen zijn o.a. :

Nieuws van A+ Wiskundebijlessen in Zoetermeer

Rekenlessen

Rekenlessen

Naast wiskunde bijlessen geeft A+ nu ook reken bijlessen op 2F en 3F niveau!