3Dmij in Zoetermeer

3Dmij: Een 3D print van jezelf of dierbare en zelfs huisdier. Een eigen beeldje!

Over 3Dmij

3Dmij valt onder de rubriek kado winkel in Zoetermeer.

Wil jij ook een leuk mini beeldje van jezelf of van je dierbaren?

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het maken van 3D scans van mensen, groot en klein. Dit doen wij met onze high tech 100 camera 3D Scanner. Dit verwerken wij dan tot een 3D Model en printen dit in volledig kleur, zodat jij een leuk UNIEK mini beeldje van jezelf hebt. Schrik niet, het doet geen pijn, het is heel eenvoudig. Kom gezellig langs bij onze 3D studio in Zoetermeer waar wij een 3D scan van jou kunnen maken.

Een mini figuur van je zelf maken? Nou dat is echt niet moeilijk hoor. Hierbij volgt u de volgende stappen: 1. Ga naar onze website en maak een afspraak. Wij hebben geen openingstijden en werken alleen op afspraak. 2. U komt naar onze 3D studio waar we de scan zullen maken. Lukt het door onverwachte situaties niet, bijvoorbeeld kinderen die op dat moment niet willen meewerken. Dan is dat geen probleem, tot aan deze stap is het geheel vrijblijvend. 3. 3D beeldje fabriceren. We gaan aan de slag met de door jouw uitgekozen opname en maken met onze high-tech software uw eigen 3D model. Daarna wordt het 3D beeldje geprint, dit laatste duurt ongeveer 2 weken.

Zie leuke 3D beeldjes op onze site.

U heeft al een eigen 3D beeldje vanaf €85,-

Maak vandaag nog uw afspraak via onze website. Klik snel door!

3.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

3Dmij uit de rubriek kado winkel uit Zoetermeer is gevestigd aan de Kobaltstraat 45 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52667988.

Diensten en producten voor kado winkel

Trefwoorden die horen bij 3Dmij zijn o.a. :